13 Окт
Ще подобрим условията в парк Кенана, заявиха кандидатът за кмет Коста Стоев и кандидатите за общински съветници от БСП

Ще подобрим условията в парк Кенана, заявиха кандидатът за кмет Коста Стоев и кандидатите за общински съветници от БСП

13.10.2019 kmethaskovo.com

Кандидатът за кмет на Хасково от „БСП за България“ Коста Стоев и кандидатите за общински съветници от листата на коалицията направиха спортен полуден с разходка на Кенана, където се срещнаха и с много граждани. Специално внимание към парк Кенана е заложено в  управленската програма на кандидатите за местна власт от БСП. Това е едно от местата, което е любимо за разходка и отдих на всички хасковлии.
 
Искаме да подобрим условията за отдих и спорт на Кенана, заяви кандидатът за кмет Коста Стоев пред съгражданите си.
Централната алея не е асфалтирана от направата й преди 50 години, настилката не е равна и е некомфортна за бебешки колички, особено от тенискортовете нагоре, отбеляза млада майка. С огромни пукнатини са и стълбите по-нагоре по алеята. Тревната площ също не е от най-поддържаните през последните години, подчертаха граждани пред кандидатите за местна власт от БСП.
 
В разговор с посетителите на парка Коста Стоев и бъдещи общински съветници представиха своята „Визия за Хасково“, в която акцент са привличане на инвестиции и на IT сектор в общината. Жители на града изразиха категорична подкрепа в идеята за реализиране на проекта „Воден цикъл“ и осигуряване на качествена питейна вода. 

Разгледай галерията със снимки

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Предстоящи и минали събития
Среща с жителите на село Гарваново
25 Окт

Среща с жителите на село Гарваново

"25.10.2019" - 10:00 Читалище Тодор Велев село Гарваново
Коста Стоев кандидат за кмет на град Хасково