27 Окт
Коста Стоев с първи коментар: Всеки друг резултат, освен победата на местните избори не ме задоволява

Коста Стоев с първи коментар: Всеки друг резултат, освен победата на местните избори не ме задоволява

27.10.2019 kmethaskovo.com

„Направихме една отлична кампания, от която сме доволни. Успяхме да предложим на избирателите на Хасково една много добра и ефективна програма за управление. Проведохме стотици срещи, на които успяхме да защитим програмата и видяхме, че хората я приемат и сме готови да я реализираме в едно успешно управление“. Това коментира веднага след края на изборния ден кандидатът за кмет от БСП Коста Стоев, който по предварителни данни отива на балотаж.
По думите му постигнатия резултат няколко пъти надвишава този от миналите местни избори. „Лично мен не ме удовлетворява, защото аз съм свикнал да бъда лидер, да бъда победител и смятам, че всеки друг резултат, освен победата на местните избори не ме задоволява. Докато не спечеля, няма да бъда доволен“, заяви Коста Стоев.
„Чувствам се победител от гледна точка на проведената кампания. Ако наистина гражданите ни гласуват доверие и да отидем на балотаж, ние ще приложим същата политика и ще разчитаме на хората, които са свободни, обичат Хасково, които искат да видят развитието на Хасково и смятам, че можем да получим подкрепа в тяхно лице“, каза още кандидатът за кмет на БСП.
Той допълни, че приема спокойно резултатите, въпреки, че му се е искало те да бъдат още по-добри. Според него е имало контролиран вот в Хасково, тъй като най-масово се е гласувало в кварталите „Република“, „Хисаря“ и „Бадема“. Стоев заподозря задкулисна коалиция между ДПС и ГЕРБ. „Ако има такава коалиция, защо не се предложи на гражданите преди изборите, а се продължава със задкулисието, срещу което уж всички се борим“, каза Стоев.
„Дълбоко уважавам моите съграждани от тези квартали, тъй като аз имам съученици там, приятели. Това са едни трудолюбиви, почтени хора и за мен е изненада как така те са станали жертва на сделката между техните лидери и на ГЕРБ.
„Успехът в сравнение с последните местни избори се дължи първо на обновлението на БСП на национално ниво, на обновлението което от една година тече в общинската партийна организация. Допускам, че и аз имам някакъв скромен принос – моят професионален и обществено-политически опит даде някаква принадена стойност на тези избори. Мисля, че има нова енергия и нови идеи. Това предложихме на гражданите на Хасково. Дайте ни възможност и ще видите, че тези обещания ще бъдат изпълнени, защото зад тях стоят нашите автобиографии и нашия професионален опит“, подчерта Коста Стоев.
Той се обърна към гражданите, които са свободни и които обичат Хасково да бъдат много по-активни на втория тур.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Подобни новини

Предстоящи и минали събития
Среща с жителите на село Гарваново
25 Окт

Среща с жителите на село Гарваново

"25.10.2019" - 10:00 Читалище Тодор Велев село Гарваново
Коста Стоев кандидат за кмет на град Хасково